16 juli 2012

Ny veckoutmaning!

En kvist från en buske (kornell möjligtvis?)...

...blev en snabb skiss.
Det är hög tid för en ny veckoutmaning. Jag behöver komma tillbaka till det dagliga tecknandet och eftersom jag är helt fast i trädgårdsplanering för tillfället, väljer jag ett tema som låter mig fortsätta med det, nämligen Skisser ur trädgården. Varje dag ska jag göra minst en liten teckning av något ur min trädgård. Det behöver inte vara något avancerat, dagens teckning tog till exempel bara någon minut att göra, men det ska göras varje dag och jag ska publicera bilderna här. Som vanligt är det bara roligt om fler vill delta.

4 kommentarer:

Emma sa...

Det blir kanske någon skiss...vem vet? :)

Elin sa...

Jag håller utkik! :)

iHanna sa...

Det är nyttigt att utmana sig själv. Funderade på att joina EDM som pågår nu, men hinner bara inte med... :-/

Du kanske blir inspirerad:
http://dannygregory.wordpress.com/edm-challenges/

Elin sa...

Oj, jag kollade länken... MÅNGA förslag på saker att teckna! Jag måste medge att det känns lite lockande...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...