12 juli 2012

Med huvudet bland molnen

Greta flyger högt...
...och landar med ett leende
Jag är en drömmare. Det är bara att konstatera. Just nu har jag flera drömmar på gång, och jag funderar över detaljer, tar reda på fakta och myser åt alla möjligheter. Antagligen kommer inte ens hälften av mina planer att gå i uppfyllele, men det gör inte så mycket. En stor del av nöjet är själva drömmandet. Jag måste alltid ha något att fundera över.

Idag ska jag dock försöka släppa funderandet och ägna mig åt familjen och konsten. Vi ska på utflykt till Ljusne för att titta på utställningen där. Jag kunde ju inte vara med på vernissaget och jag vill se hur det ser ut. Min bror och hans barn följer också med och vi ska passa på att äta lite gott när vi ändå är ute och åker. Jag återkommer med bilder i kväll.

* * *
I am a dreamer. Right now I dream about a lot of things and I think about details, look things up, and enjoy all the possibilities. I don´t think all my dreams will come true, but that doesn´t really matter. I like the dreaming part.


Today I will try not to dream, and spend some time with my family. We are going to Ljusne to look at the exhibition there. I couldn´t be there for the opening, and I want to see it before it is over. My brother and his children is coming with us. I will show some pictures tonight.

1 kommentar:

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Det är härligt att drömma, även om inte alla drömmar slår in på en gång.
Ha en fin dag och tack för grattiset.

Kram Victoria

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...