17 juli 2012

Målarskola med kusinerna


Ett collage av bilder från dagens måleri med kusinerna Ebba och Mira. Jag hade lovat Ebba att vi skulle måla tillsammans ända sedan hon önskade sig akrylfärger i julklapp och nu blev det äntligen av. Jag möblerade om lite i mitt målarrum så vi fick plats alla tre och medan tjejerna experimenterade med att lägga på färg och göra mönster på olika sätt, kunde jag måla lite på mina egna tavlor. Det blev en riktigt mysig dag som jag gärna gör igen.


* * *
A collage with pictures from todays painting session with my eldest daughter Mira and her cousin Ebba. I promised Ebba that we would paint together when she got some acrylic paint last christmas, and today we finally did it. While the girls experimented with colour and mark making, I had some time to work on my own paintings. It was a great day and I would love to do it again.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det var Värkligen Kul vill göra om det ♥♥♥♥ / Ebba g

Emma sa...

Ser jättemysigt ut!

Elin sa...

Det låter bra Ebba! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...