8 juli 2012

Målar med blommor


Trots regnet har jag tillbringat hela dagen med att gräva ett nytt trädgårdsland. Platsen är nedanför verandan, och jag ser framför mig en romantisk rabatt i rosa, vitt och lila. Just nu är det bara blöt, kladdig jord så jag får drömma mig bort i datorns värld istället. Kanske tar jag en tur till plantskolan i morgon och ser vad som finns... fast först ska jag nog måla med mina nya färger. Det var länge sedan nu och det känns. Jag blir alltid lite grinig när jag inte har målat på länge.

3 kommentarer:

Maria sa...

En fin blomblandning! Under tiden du väntar på blommorna i rabatten så får du måla med dina penslar.

Elisabeth Lyngbo Sundell sa...

Åhh, är det blommor i er trädgård!? Så fint!

Elin sa...

Ja, det tar lite längre tid att måla med blommor :)

Elisabeth: Jag har haft flera av blommorna, men grävde bort dem när vi byggde altanen (hade inte tid att rädda dem då) och nu ska de tillbaka!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...