15 juli 2012

Jag och jag, eller?

Jag som jag är... Foto: Mira Folkesson
Letade efter en bild på mig själv till morgonens inlägg och hittade den här bilden från torsdagens konstutflykt. Jag skulle bara beskära den och leka lite med färgerna i PicMonkey, när jag upptäckte retuscheringsfunktionerna och jag kunde inte låta bli att prova. Vad läskigt! Med några enkla knapptryck blev jag av med skrattrynkorna, fick lite mörkare ögonfransar, vitare ögon och tänder samt lite rosigare kinder. Det lustiga är att jag gillar mig själv mer med rynkor än utan - fast det mörka under ögonen skulle jag gärna bli av med :)
... och jag som jag inte är.

4 kommentarer:

Lena sa...

Du är mycket finare som du än som inte du :)

Linda sa...

När jag bara såg den första bilden trodde jag att det var den bilden som var retuscherad - du är ju jättesnygg!

Och det är galet att det är utan rynkor och när man är helt slät och intetsägande som man är "perfekt" i dag. Ghaa, tänk alla tjejer som försöker se ut som de på bilderna - mycket spackel blir det för att retuschera i verkligheten. Läste om den där unga tjejen som fått en tidning att sluta retuschera bilder, eller åtminstone även visa originalet, bra!

Elin sa...

Lena: :)
Linda: Du är rolig du :)

Emma sa...

Du är vacker i dina fina skrattrynkor! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...