11 juli 2012

Inspiration från en bok


Jag lånade en hög med böcker från biblioteket för någon vecka sedan, och jag föll verkligen pladask för Scandinavian folklore, som är en färgrann bok med massor av underbara bilder. Texten är säkert också intressant men dit har jag inte kommit än. Jag bara tittar på bilderna och låter mig inspireras. Skisserna på de målningar jag arbetar med nu har jag gjort efter foton i den här boken. Jag tror jag måste köpa ett eget exemplar för den här vill jag inte vara utan!

* * *


I borrowed some books from the library a couple of weeks ago, and I am so inspired by Scandinavian Folklore. It has beautiful pictures and I can´t stop looking at them. The sketches on the paintings I work on right now are made from photos in this book. I think I will have to buy my own copy because I don´t want to return it to the library.

3 kommentarer:

PetraMaria sa...

Den boken har jag lånat i omgångar på biblioteket. Den är helt fantastisk! Den finns med på min vill-ha-böcker, den listan blir bara längre och längre.

iHanna sa...

Ja, visst är den underbar! Ögongodis helt klart. Du kanske kan måla lite folkloretjejer... :-)

Elin sa...

Folkloretjejer är på gång... och mönster!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...