13 juli 2012

Har jag visat den här?

"En rutig filt", 2012, blandteknik, 40x40 cm (50x50 med ram)
Alltför sena sovmorgnar gör att jag inte har något vettigt att skriva idag. Istället plockar jag fram en av målningarna som just nu visas i Tallbo. Jag kommer inte ihåg om jag har visat den här? Kanske borde jag gå tillbaka i inläggen och leta, men jag struntar i det och tänker att den väl går att visa igen om så är fallet. 

Idag är planen att jag ska köpa och lägga kantsten samt plantera mina nyinköpta blommor i mitt uppgrävda trädgårdsland. Jag ska bara övertala maken att han kan köpa kantstenen först...

* * *
I don´t have anything to write this morning so instead I post a picture of one of my paintings that I show at the exhibition at Tallbo right now. 

2 kommentarer:

Emma sa...

Jag tycker väldigt mycket om dina målningar! :)

Elin sa...

Tack Emma!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...