14 juli 2012

Galet effektiv dag

I går hade jag en sådan där galet effektiv dag där jag rusade mellan olika projekt och kände mig nöjd över allt som blev gjort. Förutom det som bilderna berättar om hann jag också rensa ogräs, laga lunch, lyssna på två sommarpratare och plocka undan lite sådär i allmänhet. Det gäller att ta vara på energin när den kommer.

Jag...


 Puh!
4 kommentarer:

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Wow, det är underbart när man kommer in i såna rus och får en massa gjort, man blir så tillfreds med sig själv då.

Elin sa...

Ja absolut :)

Helena sa...

Det där med trädgård...... Går det att skicka lite energi. Nu är det länge sedan det klickade med det gröna o blommorna. Kul serie med allt du gjort. Fattar inte att det går på en dag. Men så har du väl mindre barn och då förstår jag. Föräldrar till yngre är grym på att vara effektiva.

Elin sa...

Jag kan vara effektiv, och ibland fruktansvärt seg! Det är skönt med de där energitopparna ibland.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...