14 juli 2012

Att dokumentera sin trädgård

En sida i min trädgårdsdagbok
Jag har en trädgårdsdagbok. Den är inte särskilt välfylld, för jag dokumenterar bara när jag planterar nya växter, men jag blir lika glad varje gång jag öppnar den för då kommer jag helt plötsligt ihåg vilken sorts vinbärsbuskar vi har, eller vad rosen på framsidan heter. Det är så lätt att glömma annars. Idag gjorde jag en snabbskiss av det nya blomsterlandet framför altanen. Det fattas fortfarande några växter längst fram i högerkant, men jag har inte riktigt bestämt vad som ska vara där än. Det kan jag fylla i senare.

* * *
I have a garden diary. I only write in it when I plant something new.

2 kommentarer:

Maria sa...

Klokt att dokumentera. Skulle kanske behöva göra det. Jag har många växter som jag inte har koll på vad de heter ens...

Elin sa...

Jag glömmer ibland och det retar mig sedan när jag inte kommer ihåg vad saker heter... Tur att jag inte gör om så ofta!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...