11 juni 2012

Vad är det med mig idag?

En glad Sonia      Foto: Mira Folkesson
Jag önskar att jag kände mig som på bilden här ovanför. Glad och nöjd. Men jag känner mig alldeles upp och ned idag. Orolig, stressad och allmänt hispig - utan riktig anledning. Jag har målat hela dagen men det blev bara skräp, och helt plötsligt känns det som om alla mina målningar bara är skräp. Tröttsamt. Jag antar att det går över... I morgon är en ny dag.

5 kommentarer:

Elin sa...

Kanske var något i luften igår? Eller för mig är det nog sommaren och stressen och framtidstankar som spökar. Det känns som om det är ett bryt nu i och med sommarlovet och en ny tid kommer. Hoppas det känns bättre idag!

Elin sa...

Tack Elin! Ja, det känns bättre idag. Hoppas du gör det också!

HELENA TROVAJ (fd Öhman) sa...

Skulle skrivit igår från iphonen men den strulade med kommenatarerna...hoppas du känner dig bättre idag och har mer flyt, vet precis vad du menar när man känner så...

Mona sa...

Så kan vi väl alla känna.ibland. Bra att du får ett avbrott i dag med leveransen till Ljusne. Det är ju svårt att prestera bra om man måste göra det varje dag.. Då vet man aldrig när det är riktigt bra om man inte har svackor emellan. Sen vet du att somliga gillar skräp/skrot mer än andra så.det tilltalar säkert någon. Kram

Elin sa...

Helena: Det är bättre idag :) Det går upp och det går ner...

Mona: Ja, det är tur att vissa gillar skräp ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...