11 juni 2012

Städa, städa varje måndag...

Frimärken på rad               Foto: Mira Folkesson
Innan jag börjar något arbete den här måndagmorgonen måste jag röja i målarrummet. Igen. Jag förstår inte varför jag släpper iväg det till ett sådant kaos hela tiden. Eller förresten. Det vet jag visst. När jag är mitt uppe i något projekt så tänker jag inte ett dugg på att lägga saker på rätt plats. Då gäller det bara att pröva nya idéer och fokusera på det jag håller på med. Då blir det stökigt. Däremot har jag mycket svårt för att påbörja dagens arbete i en superstökig miljö. Jag måste ha några rena ytor för att hitta kreativiteten. Det är väl bara att sätta igång...

* * *
My studio is a mess. I have to clean it up before I do anything else...

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...