2 juni 2012

Hittat och borttappat....

En borttappad knopp till mitt staffli?
Ibland är jag inte så smart som jag borde. Lite smått stressad sprang jag omkring igår och letade efter en pincett som jag tyckte att jag hade sett i mitt målarrum. När jag lägger mig ner på golvet för att kika under byrån, hittar jag knoppen till mitt staffli. Den har varit borta länge och jag skrev tidigare om att jag fixat till några nya provisoriska knoppar. Hur i hela friden kunde jag ha missat att den låg där, tänkte jag. Jag vet inte hur många gånger jag letat i målarrummet och särskilt under byrån där det mesta verkar hamna. Jag hann till och med börja fundera ut ett blogginlägg om min lycka - när jag insåg att jag inte alls hittat den försvunna knoppen. Det var ju den som inte var borttappad som hade ramlat ner... Typiskt!

På kvällen samma dag gjorde jag dock en ny upptäckt. Mitt linsskydd till kameran har varit borta en tid och jag har letat mig blå efter det. Det har gått så långt att jag till och med har varit in på två olika affärer för att köpa ett nytt, men just den storleken har varit slutsåld. Igår kväll skulle jag laga två tunikor som gått sönder, och vad hittar jag i trådrullelådan om inte linsskyddet? Hur det hamnade där kan jag bara gissa, men glad blev jag i alla fall. Det var ett bättre fynd än staffliknoppen!

4 kommentarer:

Carin sa...

Ha ha! Det låter som i vårt hus! i januari 2011 tex skällde jag på min 4-åring för att hon gjort sig av med min tej och hållare. I december samma år hittade jag den bland julgrejerna. Hoppsan! Och det är tyvärr inte det enda...

Maria sa...

Vi har också jämt borta linsskydden. Men har några i reserv.
Mer konstigt är att min bästa ugnsform är borta, trodde att den skulle ha blivit översnöad om den blivit uttagen med kött att grilla under vintern. Men den har inte dykt upp...

Madde sa...

Jag tappar saker hela tiden här hemma och plötsligt, när jag letar efter något så hittar jag det första. Ingen logik och saker är där jag letat, jag bara accepterar att världen inte riktigt är som jag vill :-)

Elin sa...

Ha, ha - skönt att man inte är ensam :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...