5 juni 2012

Affischen är gjord i alla fall

Affisch till Tallbo
Affischen till Tallbo är färdig. De som ansvarar för utställningen ville bara ha tre stycken så det gick fort. Eftersom de ska sitta vid själva utsällningslokalen behövdes inte heller så mycket information.

Resten av dagen har jag ägnat åt en mycket motsträvig målning. Den vill inte dit jag vill, men skam den som ger sig. Den ska bli färdig.

* * * 
Today I have made the poster for the exhibition at Tallbo later this summer. The rest of the day I tried to paint, but it didn´t turn out the way I wanted it. I will try again tomorrow.

2 kommentarer:

färg o form sa...

Oj! så mycket spännande det är som händer kring dig nu! Lycka till med dina utställningar. Såg att du skulle läsa Bildpedagogik.....jättekul jag har läst a,b och halva c (sjukdom kom i vägen) kanske blir det en fortsättning. Må gott Kram //Hanna

Elin sa...

Jag kommer ihåg att du har skrivit det någon gång... Det känns roligt att göra något nytt (om jag kommer in. Jag har ingen aning om hur många som söker.) Jag behöver lite nya intryck - och tröttnar aldrig på att gå i skolan. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...