15 maj 2012

Vilken tur att man har kul på jobbet

Nytt collage med akvarell och dagboksanteckningar
Det tog lång tid för mig att komma igång idag. Först var jag tvungen att ringa till Skatteverket med en momsfråga. Mina tidigare kontakter med dem har varit jättebra. Jag har blivit mycket väl bemött och fått svar på alla mina dumma frågor. Den här gången var ett undantag. Damen som svarade suckade, lät irriterad och brydde sig inte om att lyssna färdigt på vad jag hade att säga. Hon hade uppenbarligen en dålig dag på jobbet.

Tyvärr så lät jag det tråkiga samtalet påverka min dag också, genom att jag blev på dåligt humör, men eftersom jag har ett så roligt jobb gick det ganska snabbt över när jag väl satte igång att måla och riva collagebitar. Dagens collage är fullt av dagboksanteckningar och gamla akvareller. Några nyare fick också vara med. Morgonens kvinnoansikten blev bättre i collageform, tycker jag.

2 kommentarer:

PetraMaria sa...

Gillar ditt collage. Riktigt läckert :)

Elin sa...

Tack Petra!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...