24 maj 2012

Veckans tema: Samlingar

Några av mina favoritknappar...

... och deras kompisar.
Det är farmor som är boven i mycket av mitt samlande. Allt som har med tyg, knappar och garn att göra har jag ärvt av henne och det kan jag ju inte slänga. Dagens samling är mina knappar som jag lekte jag med hos henne när jag var liten, och som nu ligger i en glasburk i mitt målarrum och hela tiden fylls  på med nya. Man kan ju inte slänga en utsliten kofta eller skjorta utan att sprätta bort knapparna först. Vad jag ska använda min samling till vet jag inte. Den kan, som så mycket annat, vara bra att ha någon gång.

* * *

This weeks theme is collections and today I show my collection of buttons. My grandmother Hulda left me these and I can´t throw them away, even if I don´t know what to do with them. Someday they might come in handy.

2 kommentarer:

Emma sa...

Vilken härlig knappsamling.Vissa kanske du kan göra ringar av?

Elin sa...

Ja, det har jag sett andra göra. Bra idé! Jag har bara tänkt att jag måste sy något snyggt att sätta dem i, men det blir ju aldrig av. En ring känns lite lättare...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...