8 maj 2012

Tavelleverans i nya väskor

En väska för tavlorna
Idag är det tavelleverans på två ställen som gäller. För att få med mig allt på ett hanterbart sätt så sydde jag två väskor igår av gamla gardintyger. Dessutom sydde jag små påsar i fleece till de mindre tavlorna så att de inte skulle skava mot varandra. Det gick väldigt fort och är inte särskilt rakt eller ordentligt gjort, men det håller och det är praktiskt. Och jag slipper köpa bubbelplast.

Från början var det tänkt att jag skulle kånka omkring på båda väskorna i eftermiddag, men jag fick oväntad hjälp av mannen som levererar en av väskorna när han åker till jobbet. Det var nog bra, för även om väskorna gör det lättare, så är de rejält stora och det skulle nog se ganska roligt ut med en liten människa som släpar på två enorma väskor. 

Innan eftermiddagens tripp till staden så ska jag måla, som vanligt. Jag känner mig fortfarande en aning osäker på mina senaste alster, men det börjar bli bättre. Jag har insett att jag ofta känner så här kring nya målningar. Oftast tar det ett tag för mig att inse om en målning är bra eller inte. 

Målningen här nedanför, som ska flytta hemifrån idag, var jag väldigt tveksam inför i början. Jag målade om och målade om, men blev inte sådär hundraprocentigt nöjd. Idag är det en av mina absoluta favoriter och jag kommer att sakna den.
"Allt hänger ihop", 2012, akryl och collage på duk, 90x90 cm, SÅLD


9 kommentarer:

Mona sa...

Å jag gillar den. Lyckans ost som får ha den! Fiffigt med väskorna.

Mona sa...

Å jag gillar den. Lyckans ost som får ha den! Fiffigt med väskorna.

Mona sa...

Å jag gillar den. Lyckans ost som får ha den! Fiffigt med väskorna.

Mona sa...

Å jag gillar den. Lyckans ost som får ha den! Fiffigt med väskorna.

Anonym sa...

Å, det är också en av mina favoriter! Håller med föregående - lyckos den nya ägaren!!
/Helena H

Carola sa...

Otroligt härlig! Gillar att det är ett flöde ut från henne, ett flöde som är rätt diffust. Gillar också de röda lapparna som ger kontrat.

Också jag håller med, lyllos den som får ha den här hängande hemma hoss sig.

Elin sa...

Tack Carola, Mona och Helena!

iHanna sa...

Jag ♥ denna tavla. Så vacker!

Elin sa...

Tack Hanna!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...