2 maj 2012

Sommar ute och inne

Jordgubbar, keso och cashewnötter
Jag upptäckte inte förrän alldeles nyss att det är sommarvärme ute idag. Här inne har jag också haft lite sommarfeeling med jordgubbar och ett alldeles eget Allsång på Lundeberga. Jag hittade nämligen en samling svenska sommarvisor på Spotify och sjöng med för full hals men jag rev, klistrade och målade. Resultatet blev en målning med collageinslag i sommarfärger. Det blev riktigt bra. Tycker jag.

3 kommentarer:

iHanna sa...

Inget gör mig så nyfiken som ett konstverk beskrivet med ord... får vi se? :-)

Emma sa...

Det där ser så underbart gott och somrigt ut. Hurra för jordgubbar!

Elin sa...

Hanna: Jag visar den senare, när den är helt färdig... måste kika på en lite först och bestämma mig för om den är det eller inte..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...