4 maj 2012

Jag vägrar se att det snöar

Mellis med sommarkänsla
I morse vräkte det ner stora snöflingor utanför fönstret, men jag vägrade titta på dem och försökte bevara sommarkänslan med hjälp av en hemmagjord smoothie med hallon och mango till förmiddagsfika. Det fungerade ganska bra.

Förutom att mixa frukter och ignorera snön, så har jag haft en lång och intensiv målardag. Det blev fel hela tiden så jag fick göra om och måla över ett antal gånger, men nu tror jag att jag är färdig. Äntligen. Tyvärr har jag inte tid att fotografera den idag för nu måste jag in i duschen och sedan är det fredag med familjen.

3 kommentarer:

Emma sa...

Ha en mysig fredagskväll med familjen :)

Sara sa...

Ser framemot att få se den:-). Sitter i soffan och surfar medan maken ser hockeyn. Kul att det alltid finns nåt nytt att läsa här! Nu blev jag också sugen på smoothie, har massa bär i frysen. Mums!

Elin sa...

Emma: Tack det hade jag :)

Sara: Kul att du tittar in. Det var nog faktiskt första gången jag gjorde en smoothie, men inte sista!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...