9 maj 2012

Flytt och fokus

Ännu en väska för tavlor
Gårdagens tavelleveranser gick utan problem. Här ovanför är nummer två av de väskor jag sydde för att frakta tavlorna. Den är sydd av farmors gamla lakansväv och själva tavlan är inslagen i en pappersduk som de reade ut på Ikea för flera år sedan. Den som spar han har.

Idag ska konstföreningen titta på mina tavlor och förhoppningsvis bestämma sig för att köpa in någon av dem. Jag hade ju inte så många att välja mellan, men de skrev i mailet att de garanterade ett inköp så det ska bli spännande att se vad de säger.

Det börjar bli lite tomt här hemma nu. Tavlan här nedanför flyttade redan för någon vecka sedan så nu har jag bara två stora kvar. Båda två passar hemskt bra in här hemma så de får gärna stanna, men det brukar inte bli så. De flesta tavlor försvinner iväg till någon köpare förr eller senare. I alla fall har det varit så tidigare. Det återstår att se hur det blir i det här fallet.

"Med öppna ögon", 2012, akryl på duk, SÅLD
Idag ska jag försöka hålla mig borta från datorn under dagen. Jag har en tendens att titta in här alltför ofta och det stör mig i måleriet. Obruten tid är vad jag behöver. Nu väntar jag bara på att resten av familjen ska ge sig iväg till skola och dagis så det blir tyst här hemma. Sedan ska jag fokusera.

3 kommentarer:

PetraMaria sa...

Det här med att lämna ifrån sig målningar är lite svårt. Nu är ju jag en "nybörjare" på området. Har för många bebisar som jag inte vill klippa navelsträngen på:-)

Men man lär sig väl med tiden, eller vad säger du?

Maria sa...

Härligt att de säljs ändå!

Elin sa...

Petra: Vissa målningar är svårare att sälja än andra tycker jag, men oftast känns det fantastiskt roligt att lämna över tavlor till någon som verkligen tycker om dem. Extra kul är det när någon kommer tillbaka eller hör av sig på annat sätt och berättar var tavlan har hamnat. Det har hänt flera gånger att personer har skickat fotografier eller berättat hur det ser ut där tavlan hänger och jag älskar det!

Maria: Visst är det kul att de säljs!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...