1 maj 2012

Det går upp och det går ner... och kanske upp igen?

Vatten fyllt av färg
I fredags dansade jag omkring med målarpenseln och idag har jag grubblat över vad i hela friden jag håller på med. Jag trodde att jag hade bestämt mig för hur jag skulle gå vidare, men idag har jag ifrågasatt varenda sak jag har gjort och tänkt, och känt mig helt värdelös. Till slut satte jag mig bara ner och började med ett collage och det hjälpte lite. Det kanske till och med blev bra. Vi får se vad jag tycker i morgon.

2 kommentarer:

Elin sa...

Duktig du är som ändå får nått gjort! Det är så frustrerande det där. Värsta dagarna tycker jag är när jag vill rita men bara inte kan. Jag ritar och ritar och ritar men det blir inte alls som jag tänkt.

Elin sa...

Tack Elin!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...