6 maj 2012

De försvinner en efter en

Utan titel än så länge, 40x40 cm (ett hastigt foto i dåligt ljus så färgerna stämmer inte riktigt med verkligheten)
Efter Gästrik Konst hade jag med mig några målningar hem som jag inte riktigt visste var jag skulle göra av. Jag ville inte ha med dem på nästa utställning och det börjar bli ont om plats för förvaring här hemma. Jag skrev tidigare att jag funderade på att skicka in dem till en jurybedömd utställning i Ljusne, men jag avvaktade lite med det eftersom sista datum inte var förrän den 18 maj. Det var tur, för nu är två av de större tavlorna sålda och på tisdag ska jag lämna in några av de mindre till kommunens konstförening så att de kan välja vilken de vill köpa in. Jag har några tavlor kvar, men jag tror jag avvaktar lite till. Det är ju några dagar kvar till den artonde.

Bilden här ovanför är en av dem jag har arbetat med den senaste tiden. Den hör till samma tema som de andra ("minnen")  men jag har inte kommit på någon titel än. Bakgrunden är utrivna sidor ur en bok (tänk vad många sidor det är i Utvandrarna), och rundlarna är gjorda av mina gamla akvareller. Fråga mig inte varför det hänger en massa bollar över hennes huvud, för det vet jag inte. Det bara kändes rätt. Ibland räcker det.

2 kommentarer:

Emma sa...

Så otroligt vacker tavla. Begåvade och kreativa du!
Kram

Elin sa...

Vad snäll du är Emma :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...