11 maj 2012

Dagbokstext i akvarell

Dagboksanteckningar ristade i akvarellfärg
Min akvarellåda
Mina gamla dagböcker fortsätter att spöka i mina tankar. Idag fick jag en idé om en till collagetavla med anteckningar från gamla dagböcker. Inga pinsamma hemligheter dock, utan tankar och drömmar kring måleriet som mina dagböcker är fulla av. Jag målade med akvarellfärg och mycket vatten på ett papper och ristade sedan in texten med en av farmors strumpstickor. Nu får det ligga och torka för att sedan användas tillsammans med några av mina första akvareller som är alldeles för dåliga för att ha på väggen som de är.

(Att rista ord i den våta färgen påminde mig om hur kul det är att teckna på det sättet. Det var länge sedan jag gjorde det. Kanske jag kan använda det i en veckoutmaning framöver?)

4 kommentarer:

Emma sa...

Jaaaa! Veckoutmaning låter spännande :)

Elin sa...

Du hakar väl på då?

iHanna sa...

Ristad akvarell, det låter spännande, det vill jag gärna prova jag också!

Och ang. fjärrkontroll till kameran: köp! Billigt och suuuper kul. Jag köpte en i höstas och har tagit massor av självporträtt, det är som om någon annan dokumenterar mitt liv. Roligt! Och säkert bra även för konstdokumentation. :-)

Elin sa...

Då får du haka på du också Hanna! Och fjärrkontroll och stativ står definitivt på min inköpslista... så fort jag kommer iväg till teknikaffären...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...