13 april 2012

Leker med Photoshop...


Jag behöver en ny bild på mig själv, och eftersom det alltid är jag som håller i kameran är det ett problem. Igår övertalade jag min äldsta dotter att ta några bilder av mig. Det gick sådär. På de flesta blundade jag eller såg allmänt knepig ut. Några var dock helt okej, om det inte vore för den fula bakgrunden. Så vad gör man då? Tar reda på hur man ändrar bakgrund såklart. Det var inte alls svårt, fast jag måste bli lite bättre på att klippa ut figurer. Mitt hår ser lite knaggligt ut.

2 kommentarer:

Linda sa...

Prova att zooma in och använda ett suddverktyg med lite "brusch", alltså ett med oskarpa kanter... Innan du klipper ut.

Elin sa...

Tack för tipset! Jag ska leka vidare idag tänkte jag... ska bara måla lite först...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...