27 april 2012

Kreativt flow

Dagens arbete, inte riktigt färdig...
Bilden här ovanför är resultatet av dagens arbete. Jag är inte helt övertygad om att jag tycker om den, men jag ska kika på den under helgen så får vi se. Men även om jag bestämmer mig för att själva bilden inte duger så har jag haft en fantastisk dag idag. En sådan där dag när man skrattlyckligt dansar mellan målarlådan och skrivbordet med en pensel i handen. Underbart. Och dessutom är det fredag! Wohooooo!

7 kommentarer:

Maria sa...

Finns inget bättre än dagar med skaparflyt!

HELENA TROVAJ (fd Öhman) sa...

Den är SUPERFIN - trust me. Gillar jättemycket:)

Härligt med ditt positiva flow, kan inte låta bli att le!

Carola sa...

Jag tycker också att den är jättefin! Gillade den med en gång och blev lite snopen när jag läste att du var osäker.

Elin sa...

Kul att ni gillar den! Jag tror jag gör det också - men det är lite svårt att bedöma på en gång när man är helt inne i målandet. Jag måste få lite distans först :)

Bror sa...

Jag gillar också!

Carin sa...

Gillar jättemycket! Den är jättefin! Min favoritkombo av färger dessuton!

Elin sa...

Tack Bror och Carin!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...