14 april 2012

Ett nödvändigt ont

Utsikt (?) från vårt sovrumsfönster 
Det är helg och jag ska försöka slita mig från målarrummet och ägna mig lite åt resten av huset. Så mycket har blivit eftersatt när jag har fokuserat på utställningar och nu går det inte längre. Det är bara att kavla upp ärmarna och sätta igång. Idag fokuserar vi på fönster. Jag tvättar dem på nedervåningen och Peter målar foder på övervåningen. Det ska bli skönt när det är gjort.

2 kommentarer:

Maria sa...

Hej! Skönt när man får energi att ta tag i sådant som behöver göras.

Bilden har kommit, men jag har inte hunnit öppna den ännu. Ska kolla om jag har en lämplig ram idag.

Elin sa...

Ja, och på något konstigt sätt får man mer energi av att göra undan saker som har hängt över en...

Bra att bilden kommit. Hoppas du blir nöjd!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...