5 mars 2012

Målarbyxorna på men ingen pensel i handen

"Butterflies 1", blandteknik, vykort gjort till 2012 DIY Postcard Swap
Uniformen är på, målarbyxor och färgfläckad tröja, men troligen kommer jag att sitta framför datorn och vid telefonen nästan hela dagen. Jag måste beställa mer konstnärsmaterial, fylla i bankpapper, ringa några samtal, redigera några bilder, gå igenom kursmaterial och lite annat smått och gott. För att inte bli helt galen ska jag försöka hinna med lite måleri också, men jag vet hur tidsslukande datorn är. Min tanke är att jag i fortsättningen ska använda måndagar till datorarbete och sedan försöka vara mer kreativ de övriga dagarna. Det känns bäst att klara av allt sådant i början av veckan så att jag inte har det hängande över mig när jag vill måla. Vi får se hur det fungerar.

2 kommentarer:

gunnelsvensson sa...

Så trevlig blogg du har! jag gillar dina målningar, dina bilder och kreativitet!

Elin sa...

Tack Gunnel! Kul att du är här.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...