12 mars 2012

Lite praktiskt arbete brukar hjälpa

Kilramar som väntar på duk
Solen skiner utanför, det är måndag och en hel veckas härligt arbete ligger framför mig, och ändå känner jag mig lite nere. Jag har en liten orosklump i magen som jag inte riktigt blir av med, som störde min nattsömn, men som egentligen inte är något allvarligt. Det bästa sättet att bota sådana sjukor är att göra något praktiskt, som inte kräver grubblerier. Därför ska jag börja dagen med att spänna duk på de kilramar som står här i målarrummet och väntar. Det är ganska jobbigt för händerna, eftersom jag inte har någon tång, men det är definitivt grubbelfritt. Sedan ska jag grundmåla dessa dukar i olika färger, och är jag inte på bra humör efter det så tar jag mig en joggingtur. Det botar allt!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...