23 mars 2012

Kantigt och grönt

Mönster nummer fem
En motsats till gårdagens bild, kantigt och i gröna och blå toner, men fortfarande rolig att göra. Det ser lite ut som en karta över en stad och jag kommer på mig själv med att fundera över vad de olika formerna kan vara. Det mörkblå kanske är en kanal... det gröna gräsmattor... och ränderna kanske är parkeringsplatser?

(Idag är det födelsedag. Jihoooooo! Det riktiga firarinlägget kommer dock senare idag... har en del jag måste förbereda.)

3 kommentarer:

PetraMaria sa...

Jag är en ganska ny besökare av din blogg, gillar verkligen dina bilder och inlägg. Nu kan jag inte riktigt din historia, men jag har förstått att du tänker satsa på dig själv ( vilket är super bra ). Är själv i tankarna om hur jag ska göra med mitt kreativa måste.

Ska jag ta ett steg att starta något eget eller något annat alternativ.

Hur är din plan och hur tänker du ang ekonomi. Är lite nyfiken. Vill du berätta?

Hälsningar PetraMaria

Elin sa...

Kul att du har hittat hit, och visst kan jag berätta. Jag har tagit tjänstledigt den här terminen från mitt "riktiga" jobb som lärare, för att kunna starta igång det här företaget. Jag har målat och sålt mina tavlor på deltid i ungefär fyra år, men inte kommit så långt som jag velat eftersom lärarjobbet tar så mycket tid och energi. Samtidigt är det svårt att tjäna tillräckligt mycket på ett kreativt företag, åtminstone i början. Den här terminen lever jag på sparade pengar, och försöker jag utveckla lite nya idéer och sätta mig in i allt om ekonomi och företagande. Nästa termin kommer jag antagligen att arbeta 50% som lärare och ägna resten av tiden till skapande. Jag bävar lite för hur jag ska få det att fungera men jag behöver en stadig, om än liten, lön. På sikt vill jag naturligtvis kunna ägna mig åt mitt skapande på heltid. Är det något annat du vill veta så fråga på :)

PetraMaria sa...

Å men tack, vad gulligt av dig att svara. Det låter spännande, ditt upplägg. Inspirerande!

Jag jobbar 25 tim i veckan, har en dag i veckan ledig som är min målar dag. Men behöver ta det ett steg längre för min egen skull, hur vet jag ännu inte.

Det är ju ekonomin som tyvärr är styrande...

Tack än en gång :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...