7 mars 2012

Jag ska bara vila lite...


En rejäl rensning och städning i tyggarderoben i mitt målarrum har resulterat i att jag kan kasta ut sex stora trasiga kartonger och tre plastbackar. Alla tygerna ligger nu fint vikta i trådbackar istället, så att jag lätt kan se var allt finns och inte behöver lyfta ut en massa kartonger för att komma åt det som är längst ned. Några tyger som jag tycker om lite extra mycket får ligga framme på en hylla så att jag kan se dem hela tiden.

Det enda jag har kvar att ordna är mitt målarskrivbord och hyllan där ovanför, men jag blev helt plötsligt så trött så jag tror jag måste fylla på med lite energi först. Tänk att det alltid blir så innan jag är helt färdig med ett projekt! Jag skulle behöva någon som kommer in och avslutar allt som jag påbörjar. Det skulle vara förträffligt.

Bilderna här ovanför är några av min farmor Huldas saker som jag återupptäckte när jag började gräva i lådorna. Jag känner mig rik!

2 kommentarer:

färgtrappan sa...

Det är skönt att rensa. Både i gamla trasiga kartonger och i hjärnan. Jag sätter också gärna "igång" saker och skulle mkt mer än gärna ha en liten filur till hands som tog hand om avsluten ;)
Det var iaf väldigt härliga o färgrika saker du fick fram, hoppas de ger dig massor av energi!
/Maja på Färgtrappan

Elin sa...

Ja, nu känns det bra. Allt är sorterat, ordnat och uppmärkt. En perfekt grund för att starta något nytt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...