8 mars 2012

Jag ser bättre när jag skissar

Min skissbok
Mitt nystädade och organiserade målarrum inbjuder till ordning även när det gäller övriga saker, som till exempel den kommande utställningen. Jag har känt mig ovanligt avslappnad när det gäller den, kanske för att jag har en del målningar kvar från förra utställningen, men också för att det känns som om jag har så mycket tid nu när jag är hemma. Jag lurar mig själv. Tiden går fort.

Idag satte jag mig ner och snabbskissade alla tavlor jag har på ett papper, samt skrev ner ungefärliga storlekar och titlar. Det hjälper mig att se vad som fattas, och vad jag bör fokusera på de kommande veckorna. Vad jag kom fram till är att jag har ganska många stora tavlor och ganska många små, men inte så mycket där emellan. Eftersom jag tycker om när det är balans, kommer jag därför att inrikta mig på att göra några fler i mellanstorlek, ca 50x50 cm. Det passar mig bra, eftersom det egentligen är den storlek jag gillar mest.

Jag har funderat över om jag ska göra några återvinningstavlor den här gången. Det känns inte så lockande av någon anledning, men samtidigt vet jag att det är dem som har varit mest populära och som jag har sålt först. Kanske blir folk besvikna om jag inte har några? Om det bara är det lägre priset och den mindre storleken som gör att folk köper, så kanske jag kan ta med några små prints som är inramade? Det får bli en senare fråga i alla fall. Nu ska jag måla annat!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...