14 mars 2012

Ibland måste man göra andra saker också

En något suddig bild på Sonia, men ändå en där hon faktiskt ler!
Vissa dagar blir det inte mycket tid över för egna tankar. Idag är en sådan dag. Jag har varit med vår yngsta dotter på hennes förskola hela dagen och sedan har jag pysslat om en lite småledsen mellantjej tills det blev dags för middag, följt av Bolibompa. Nu ligger de i sina sängar och jag väntar på att pappan och storasystern ska komma hem från Stockholm, där de har varit och tittat på byns skidåkarkändis Emil Jönsson som tävlat i Slottssprinten. Det blir en liten stund av lugn innan de kommer hem och vill berätta vad de har varit med om. Jag behöver den stunden. Även om jag älskar att vara med min familj och tycker att det är roligt att umgås med andra människor, så skulle jag inte klara av att göra det hela tiden. Jag har ett stort behov av att få vara ensam, och får jag inte vara det så blir jag lätt stressad. Så har jag alltid varit och kommer antagligen alltid att vara. Tur att det oftast går att få båda delarna. 





2 kommentarer:

Maria sa...

Så är jag med. I behov av ensamtid och tystnad.

Elin sa...

Det verkar vara en hel del bloggare som är så... kanske därför vi är här bakom datorskärmen och inte ute bland folk hela tiden - fast jag gör det också :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...