17 mars 2012

Ett paket i brevlådan

Ny vykort beställda
I förrgår fick jag ett paket med lite roligt innehåll. Det börjar närma sig Gästrik Konst och eftersom vykorten var så populära förra året tänkte jag beställa några nya. Det enda nya motivet blev dock det här ovanför, men det blev riktigt bra tycker jag. Några till fårkort beställde jag också för de var alldeles slut. 

I vanliga fall brukar jag tänka länge innan jag gör en beställning eller fattar något annat större beslut. Ibland tänker jag så länge så ingenting blir gjort, men det har jag bestämt mig för att ändra på. Mitt ord för 2012 är ju NU, och det är på det ordet jag försöker tänka när jag skjuter upp saker. Tänk inte så mycket! Gör det nu! Det är oftast bra, men det händer ibland att saker går för fort. Jag beställde till exempel också nya visitkort, eftersom jag har ändrat adressen till min hemsida, och dessutom var jag aldrig riktigt nöjd med de korten jag hade. Snabbt som sjutton valde jag en bild, fyllde i alla uppgifter och skickade iväg beställningen - bara för att inse att jag borde ha ändrat min mailadress! Jag använder fortfarande den adressen som står på visitkortet, men har också skaffat en ny, lite mer professionell adress som är kopplad till min hemsida, och som jag hade tänkt gå över till. Så kan det gå när man har bråttom. Jag får väl behålla min sprayadress ett tag till. 


I övrigt är jag nöjd med korten. De blev lite mörka, men jag gillar att de ser ut som små minivykort på framsidan och har all information på baksidan. Egentligen hade jag tänkt beställa från Moo.com, men eftersom jag hade så bråttom (!) gick jag på det gamla vanliga och välkända. 

Bilden här nedanför är ännu ett bevis på hur det kan gå när man har bråttom.
2 kommentarer:

Linda sa...

Jättefina visitkort! Man brukar ju kunna vidarebefordra mail från en adress till en annan. Kolla upp om det går så behöver du ju inte gå in och kolla din spray-mail utan bara din nya.

Elin sa...

Tack för tipset! Jag har tänkt på det men inte hunnit än. Det hade varit trevligt att ha den nya adressen på korten bara...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...