16 mars 2012

En blogg som blir ett företag


Tänk om jag vetat för fyra år sedan att det som började som ett projekt för att tvinga mig själv att bli mer kreativ skulle resultera i ett alldeles eget företag. I går fick jag brev om att huldas byrålåda blivit registrerat på Bolagsverket, och det har redan kommit samtal och paket till företaget.

Så här skrev jag för nästan exakt fyra år sedan, den 23 mars 2008:


Ett kreativt projekt?

I går kväll insåg jag att en blogg skulle passa mig perfekt. Jag har alltid känt ett behov av att skriva om mitt liv, att försöka bringa någon ordning i det virrvarr av intryck som lagras i min hjärna. Det har tidigare skett i form av dagböcker, bokloggar, inspirationsalbum och diverse små papperslappar med nedklottrade tankar om stort och smått. Tanken är att jag på den här bloggen ska samla en del av de spridda tankar jag tidigare klottrat på olika ställen. Det här är platsen som ska hjälpa mig att utveckla min kreativa sida. Här ska jag dokumentera alla dessa små projekt jag ständigt har i bakhuvudet och alltför sällan pysslar med. Därför hoppas jag att mitt bloggande ska fungera som en motivation för att använda mer av min tid till kreativt skapande. Bloggen måste ju ha ett innehåll!


Det känns väldigt konstigt att det har hänt så mycket sedan dess, men naturligtvis också otroligt roligt. Jag känner att jag borde fira på något sätt. Ett riktigt födelsedagskalas den tjugotredje. Kanske jag till och med borde ha en utlottning av något slag... Det har jag aldrig haft. Skulle inte det kunna passa på ett fyraårskalas?

11 kommentarer:

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Åh, vad roligt, grattis Elin, det är STORT och måste ju såklart firas ordentligt. Du är en inspiration, fast jag inte alls är i samma genre som dig, men just det här med att följa sin dröm, det inspirerar.

Kram Victoria

Maria sa...

Grattis och lycka till! Kul att det utvecklade sig till ett företag.
Minns att det i början ringde massor av telefonförsäljare. Säg nej till det mesta, är min rekommendation.

Lisa sa...

Grattis! Stort kalas och tårta ska du självklart fira med. Eller lite skumpa kanske =0)
Då är det bara mitt företag du måste ta tag i nu.... har kört fast i registreringen...

Kramen!

HELENA TROVAJ (fd Öhman) sa...

Grattis! Värt att ta ett glas champagne eller två:)

Elin sa...

Tack allihopa! Jag ska fundera riktigt ordentligt på hur jag ska fira den tjugotredje... tills vidare firar jag i helgen genom att ta en tur med familjen. Vinflaska är packad, men dock ingen skumpa. Det får jag ta igen senare :)

Och Maria: Jag säger alltid nej till telefonförsäljare, oftast så snabbt att jag ibland är rädd att det inte alls är en försäljare som jag snoppar av! Idag lyssnade jag dock snällt för det var någon som undrade om jag skulle ha ett kassaregister, men det ska jag inte så det var snabbt avklarat.

Lisa: Menar du att det har kört fast sig för att du inte har lämnat in, eller för att det tar tid att registrera?

Lena sa...

Klart man ska fira! Grattis! Ha en härlig helg! :)

Madde sa...

Hip hip hurra! Kalas är alltid bra :)

Åsa sa...

Åh vad roligt! Grattis och stort lycka till!!! :-)

Lisa sa...

Registreringen..... är rädd för att jag fyller i helt fel siffror....

Mona sa...

Stort grattis och lycka till!

Elin sa...

Tack Lena, Madde, Åsa och Mona! Lisa - vi syns i morgon!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...