9 mars 2012

Det här med siffror är ju inte alltid lätt...


Vår lokala Icabutik måste ju börja fundera över om jag inte gör något annat än sitter hemma och beställer varor hela dagarna. Jag hämtar ut paket där stup i kvarten nu. Idag var det dags för en leverans från Artistica. Jag hade beställt kilramar och någon färgtub och så trodde jag att jag hade beställt en uppspänd duk i storlek 20x20 för att se vilken kvalitet de har. I vanliga fall är jag väldigt noga med kvaliteten på både duk och kilram, men jag har en idé som jag skulle vilja prova på lite billigare material. Det visade sig att jag hade kryssat för både en sådan duk + ett sexpack likadana. När jag öppnade lådan låg alltså inte mindre än sju små dukar där. Ingen större skada skedd, de går alltid åt, men det är klantigt. Tur att jag inte köpte sju exemplar av något dyrare.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...