7 mars 2012

Det gäller att hålla efter från början

"Butterflies 2", vykort till 2012 DIY Postcard Swap
Förmiddagens uppgift här hemma är att bringa ordning i röran. Inte i hela huset, men i mitt målarrum. Jag har gjort en del beställningar och inköp på sistone och de båda kurserna jag går ger en hel del papper också. Det känns som om det är viktigt att ha ordning på allting från början, inte lägga på hög. Igår köpte jag ett gäng nya pärmar på Ikea (29 kr för två stycken!) som jag ska sätta in papper i och sedan sortera i mina lådor med skrivarpapper och packmaterial.

Kanske jag till och med ska ge mig på materialskåpet och tyglådorna om jag vågar. Det skulle verkligen behövas, och jag vet att jag brukar bli mer kreativ när jag har ordning och reda bland mina saker. Inget är så lockande för skapandet som ett rent skrivbord. Ja, när jag tänker efter ska jag nog göra en riktig vårstädning här inne! Dags att sätta igång!


2 kommentarer:

Nordljus sa...

I feel the same, a clean desk just invites me to sit down and paint, while chaos all around stifles my creativity. Unfortuantely, chaos always seems to gain upper hand... Enjoy your tidying up today, it's always so satisfying at the end, isn't it. I'm going to have a big clean up on Friday :)

Elin sa...

Thank you Katja! I´m half way done already! If I can just keep myself from starting some creative activity I will be finished today...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...