3 mars 2012

Beroendeframkallande

Min senaste besatthet
Jag får ett sådant habegär när jag går in i butiker med konstnärs- och pysselmaterial. Det finns så många färger av pennor, färger, papper, tyger, pärlor och allt möjligt annat som skulle vara så bra att ha. Oftast köper jag inte så mycket, för på något sätt anser jag det också vara lite fusk och lite för enkelt att köpa färdigt pysselmaterial. Det är mer sport att göra något fint av återvinningsmaterial. Tuschpennor däremot kan ju alltid vara bra att ha... och en till stans för pappersrundlar.

När vi skulle köpa kalaspresent till Gretas skolkompis idag upptäckte jag att de reade ut en stans som gör större rundlar än den jag köpte i torsdags. Halva priset! Det kunde jag bara inte motstå. Jag har redan använt den till att göra en liten grattisetikett på paketet, så den kommer säkert att bli användbar, men i fortsättningen tror jag att jag får hålla mig hemma så jag inte frestas att köpa fler...

2 kommentarer:

Maria sa...

Jag har promakers. Men jag har inte blivit kompis med dem. Mest barnen som vill låna dom.

Elin sa...

Nej, jag brukar inte gilla att färglägga med tuschpennor heller, det blir bara randigt och fult, och så torkar de så snabbt, men de här är roligare faktiskt. Sedan är det lite lättare att plocka fram pennorna när småtjejerna ska vara med. Det blir så mycket större projekt om målarfärgerna ska fram.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...