4 mars 2012

Barn, hundar, bilar och kalas


Vi har tittat på Bulldogg på teve och pratat om kompisars hundar (Mira drömmer om en egen), kanske var det därför jag ritade av barnens skolkompis och hennes hund från morgontidningen. Jag behövde tömma hjärnan lite innan läggdags, och att rita morgonmänniskor är ganska meditativt. Jag tänker inte så mycket, bara gör. Bilden gör dock varken flickan eller hunden rättvisa.

Det har varit en jobbig dag idag och jag är vansinnigt trött, men jag ska inte klaga för allt slutade bra. Mannen är hemma från Vasaloppet, barnen kom iväg på kalas idag igen tack vare deras snälla farmor, bilen jag körde ner i diket på väg till kalaset är uppdragen och i stort sett hel (tack pappa!), ingen gjorde illa sig, alla är friska och jag kan gå och lägga mig när jag vill. I morgon är en ny dag.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...