6 februari 2012

Varm om halsen i kylan


Mitt allra första ordentliga stickprojekt är färdigt. En halsduk i glada färger. Den är allt annat än perfekt stickad, men jag är så stolt över att jag har tillverkat något med hjälp av garn och stickor som faktiskt går att använda. Nu vill jag bara göra fler!

Halsduken behövdes verkligen idag när jag tog en tripp till Hofors för att hämta hem de målningar som inte blev sålda. Det var bara sex minusgrader men det blåser så det känns mycket kallare. Jag har så svårt för kyla. Jag kan inte tänka när jag fryser. Just nu sitter jag med raggsockor, yllekofta, filt en kopp varmt kaffe och en kupévärmare vid fötterna. Det hjälper någorlunda.

Hoforsutställningen resulterade i åtta sålda tavlor vilket jag är mycket nöjd med, eftersom jag inte hade räknat med att sälja särskilt mycket. De större målningarna fick dock följa med hem igen, och jag funderar över vad jag ska göra med dem. Kanske jag ska lägga upp en sida här på bloggen för tavlor som är till salu? De passar inte riktigt in i temat jag tänkt mig för nästa utställning och jag har gott om tid att måla nytt, så jag behöver inte spara dem. Tills vidare får de hänga på väggarna här hemma. Det är det enda ställe jag har att förvara mina målningar på och det brukar inte vara något problem, eftersom de försvinner så fort. Det ska bli  riktigt trevligt med lite konst på väggarna igen och inte bara tomma spikar.

4 kommentarer:

Elin sa...

Nu har jag givit dig en blog award, så du vet :)

Elin sa...

Tack Elin! Vad snäll du är! Precis som du skrev är jag lite allergisk mot kedjebrevsutmaningar så jag skickar den inte vidare... (men jag blir glad över att få den!)

Nordljus sa...

Lovely bright colour, and I like the fringes. It doesn't matter if it isn't perfect, it's the fact that you made it yourself, and enjoyed it that counts. At least that's how I see my own knitting efforts :).

Elin sa...

Yes, I am so proud that I actually finished something! My husband wants me to knit one for him too, so I have to buy some more but in a different colour :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...