19 februari 2012

Och jag som bara ville läsa en bok...


Idag har jag en sådan där dag när jag helst av allt skulle vilja ligga i soffan med en bok, eller med papper och en penna för att skriva ner lite tankar som dyker upp. En sådan där dag när man bara vill vara i fred och ha det alldeles tyst omkring sig. Tyvärr är det inte alls möjligt just nu, för jag är ensam hemma med småtjejerna hela dagen och de vet inte vad tystnad är. Och de vill definitivt inte att jag ska vara ensam!

Bara att ge upp alltså och försöka hitta på lite roliga saker att göra. Idag har vi hunnit med att baka hallongrottor, steka pannkakor, försöka fånga lite sol utomhus och till slut även pyssla lite med Gretas julklappspyssellåda. Fast det var bara tjejerna som pysslade. Jag hade fullt upp med att springa efter papper, stoppa penslar i vatten och förhindra att hela kökssoffan fick regnbågsfärgade fläckar av urvälta färgpytsar. Och så knäppte jag lite kort förstås. Det är ju åtminstone lite kreativt.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...