8 februari 2012

Morgonmänniskor 8

Den åttonde morgonmänniskan i februari

Dagens morgonmänniska är en komiker från gårdagens tidning. Egentligen vill jag inte göra kändisar, men det fanns ingen annan bild som kändes lockande. Det gjorde inte den här heller, men det är ju en del av tjusningen med den här utmaningen. Att jag måste välja från ett begränsat urval av oftast ganska dåliga bilder.

Idag gav jag mig återigen på att testa en monotypi. Den här gången med färg som torkar lite långsammare, och en vals som hjälpte till att trycka jämnt, men jag fick ändå göra bilden två gånger och bättra på med en pensel på vissa ställen. Resultatet är ändå bättre än förra gången tycker jag.

3 kommentarer:

Maria sa...

Inspirerande! Nu ska jag ta fram tidningen och teckna en människa innan jag ska ner i ateljen och sy.

Maria sa...

Nu är jag på G med tecknandet. Länkar till dig och talar om att idén är din.

Elin sa...

Heja Maria! Kul!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...