17 februari 2012

Morgonmänniskor 17

Dagens morgonmänniska blev en pojke i purpur
En snabb teckning av en liten pojke blev morgonmänniska idag. Egentligen är den gjord på vitt papper, men jag blir så störd på alla fula skuggor som blir när man ska försöka fotografera i dåligt ljus. Det borde gå att fixa till i photoshop, men jag har tydligen inte kommit på hur för det som fungerade förra gången fungerade inte idag. Jag slog till på en purpurfärg istället. Det blir man lite gladare av.

4 kommentarer:

Sofia / Bloggvy sa...

Hej Elin,
jag tittar in och vill önska dig välkommen till Bloggvy!

Trevlig helg också! :)

Mvh
Sofia / Bloggvy

Elin sa...

Tack! Trevlig helg till dig också!

Maria sa...

Hej!
Var det du som frågade om gardinerna (jag följde inte kommentarslänken...)
Dem har jag screentryckt själv för hand. Jag gjorde det när jag gick konstskola så jag hade tillgång till stora tryckbord och mörkrum. Nu kan jag bara göra småtryck eftersom jag har litet bord och inget mörkrum hemma.

Elin sa...

Ja, det var jag som frågade. Jag har aldrig provat screentryck, men är lite sugen på att göra mönster på textil. Jag har tittat lite på sidan Spoonflower,där man kan låta trycka tyger med sina egna mönster, men inte riktigt kommit till skott. Jag har också köpt lite textilfärg för att måla på tyg, men har inte hunnit med det heller :) Det är så mycket jag vill!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...