13 februari 2012

Morgonmänniskor 13

Gränssprängare i Gävle blev dagens morgonmänniska
Min morgontidning har inte kommit ännu så dagens bild är från gårdagens tidning. Det är en engagerad fotbollstränare som fått stå modell för den trettonde morgonmänniskan. Även den här gången har jag använt mina nya ProMarkers, i en svartvit skala, men jag har inte riktigt fått grepp om tekniken än, vilket kanske syns. Dessutom är jag lite otålig. Jag vill att det ska gå fort och har inte tid att vänta på att det ska torka. Roligt är det i alla fall, och det är huvudsaken.

2 kommentarer:

Maria sa...

Använder du pensel och vatten på färgen efteråt? Jag har promakers, men använder dem nästan aldrig, har nog inte kommit på hur roligt man kan ha med dem =)

Elin sa...

Nej, jag använder inte vatten eller pensel. Det följde med en blender i den förpackning jag köpte, en penna som inte har någon färg men som man kan blanda de övriga med, liksom sudda dem lite så det ser ut som vattenfärg. Jag tror inte de här löser sig med vatten, men däremot har jag sett att det finns liknande pennor som är vattenlösliga där man kan gå på med blöt pensel efteråt.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...