2 januari 2012

Nu börjar paniken komma...

Pågående arbete...
Om mindre än två veckor börjar min utställning och jag borde ha skickat ut vernissagekort, ramat in alla målningar och bara ha lite finputsning kvar. Så är inte fallet. Jag har inte ens målat i närheten av den mängd tavlor jag måste ha med. Det börjar närma sig panikläge just nu. Stanna-uppe-hela-natten-och-inte-sova-förrän-den-fjortonde-panik. 

Och dessutom är det helgdagar framöver där min släkt ska träffas och Peters släkt ska träffas och kompisar ska träffas i kväll, och det vill jag ju inte missa. Gaaaaaaaaaaahhhhhhhh! Nej, här kan jag inte sitta! Dags att återgå till penslarna.

6 kommentarer:

Gerda-Thyra sa...

Hahaha... jag känner så väl igen mig själv i det du skriver om här!
Varför kan man inte ha mera framförhållning???

Elin sa...

Ja, det är skönt att jag inte är ensam :) (Men nu är jag ju här igen - jag ska ju måla!)

Elisabeth Lyngbo Sundell sa...

Jag kan vara bra på att tänka att "jag måste ha med så och så många" ... Men då brukar min man vara ganska bra på att sätta fingret på att det är JAG som bara ökar kraven på mig själv hela tiden. Och först då fattar jag vad som jag kan skala bort från allt vad jag tycker att jag måste ... Låter kanske töntigt när jag skriver det. Men jag kan liksom inte själv se klart när jag är mitt upp i jobbet inför en utställning.
Men det kan ju hända att du lovat ha med ett visst antal tavlor...
Skickar dig iaf massor av målarenergi från mig :)))

Lycka till!
//bettan

Elin sa...

Elisabeth: Tack för peppning! Jag har inte lovat ett visst antal tavlor, men de jag har räcker inte alls till. Jag brukar inte ha så många tavlor på en utställning, eftersom jag gör ganska stora, och dessutom gillar jag när det är luftigt hängt, men nu snackar vi snarare ödsligt än luftigt :)Men det löser sig... det är ju några dagar kvar.

Elisabeth Lyngbo Sundell sa...

Åhh vad jag känner med dig ... Nu gör jag en trollformel här i lilla Sandared och skickar upp till dig :) "Måla, måla, måla" och så lägg till ett glas vin också ;) så kanske det löser sig!

STOR kram!

Elin sa...

Ha, ha, ha, det låter bra med trollformel och ett glas vin! Det kan inte gå fel :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...