15 januari 2012

Bilder från utställningen

Välkommen in på utställning!
Vi börjar rundturen direkt till vänster. Här är den lite mer färgglada väggen. Alla fem tavlor såldes.
Vägg två med lite större målningar och lite mer dämpade pasteller.
Halva vägg tre (jag missade att fotografera en tavla) och halva vägg fyra.
Vägg fyra (som blev alldeles suddig) med en gammal målning som jag lånade in för att det inte skulle se så tomt ut.
Gårdagens vernissage gick jättebra. Det var en stadig ström människor som kom, vilket jag inte riktigt räknat med eftersom Hofors inte är någon stor stad. Tiden gick så fort på slutet att jag missade att det var stängningsdags. Naturligtvis glömde jag att fotografera under själva vernissagen och har inte ett enda foto där jag är med.

Som vanligt kände jag mig alldeles uppskruvad på kvällen, och hade svårt att fokusera på något annat än utställningen och alla jag pratat med. Det är en mycket märklig men upplyftande känsla att stå så mycket i fokus under några timmar. Tur ändå att man inte gör det varje dag. Jag skulle bli odräglig.


10 kommentarer:

Linda sa...

Vad kul att se! Jag blir så inspirerad till att måla, men det får bli en annan dag. Ett annat år kanske till och med. Men inte ett annat liv, hoppas jag.

Elin sa...

Och jag blir så sugen på att sy och sticka och brodera och... Det finns så mycket man kan göra! Tur är väl det.

Elisabeth Lyngbo Sundell sa...

Grattis till en jättefin utställning Elin!!!
Undrar så över henne med gröna skorna, kommer det in någon i rummet till henne, funderar jag? Blir hon förskräckt av att se någon och ändå försöker hon vara samlad med tanke på kroppsspråket ... Såå spännande tycker jag att mina tankar sätts igång! Och det är ju bara upp till betraktaren att bestämma :)

Tack för att vi också fick komma på vernissage :)))

//bettan

Elin sa...

Tack Elisabeth! Det är så kul att höra andras tolkningar av mina bilder. Det får mig att se på dem med andra ögon ibland. :)

Elin sa...

Blir alldeles tagen av dina bilder från utställningen! Så himla fint snyggt och inspirerande! Jag har ju hittills bara målat en tavla men känner genast hur underbart det hade varit att kunna pilla med fler och kanske i en avlägsen framtid få uppleva en utställning (blickar drömmande mot horisonten). Men tid tid tid. Suck

Elin sa...

Tack Elin! Ja, den där tiden som aldrig riktigt räcker till... Jag tycker ändå att du verkar hinna med en hel del. Jag brukar titta tillbaka på mina gamla blogginlägg ibland när det känns som om jag inte hinner något alls, och ser att jag faktiskt hinner ganska mycket även om det inte känns så.

Amandark sa...

Åh Gud, jag älskar den blå tavlan på tredje bilden. Säljer du vykort eller planscher eller så?

Elin sa...

Vad kul att du gillar den. Jag brukar trycka upp vykort till utställningar men har inga med just den tavlan på... inte än i alla fall. Jag planerar att sälja större tryck av mina tavlor snart, men har inte riktig kommit dit än.

betsy best-spadaro sa...

Elin, congratulations on your exhibit! It looks very nice and how wonderful you received a nice review. (only wish i could read it, but i trust your interpretation). Hooray for you!

Elin sa...

Thank you Betsy!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...