31 december 2011

Mitt 2011

För exakt ett år sedan skrev jag att 2011 skulle bli det bästa konståret hittills. Det kanske inte riktigt blev så om man ser till antal utställningar och hur många timmar jag spenderade i målarrummet, men det blev inte ett dåligt konstår heller. Idag väljer jag att fokusera på höjdpunkterna under året. Här kommer en sammanfattning i bilder av det bästa som hänt i konstväg under 2011.

Jag tog mig i kragen och beställde vykort av tre målningar. Jag blev så nöjd med resultatet och de sålde som smör på påskutställningen.

Min målning på framsidan av den lokala tidningen och  senare dessutom en artikel i Gästriklands tidning. 

Gästrik Konst på Göransson Arena var hektiskt men roligt. Många tavlor sålda och mycket beröm, en total egoboost.

Två utmaningar blev en tredje. Ett motiv - trettio bilder var en riktig utmaning som jag klarade, och som gav massor av inspiration och träning.

Jag ska vara tjänstledig en termin. Tjohoooo!
Jag har varit flitigare som bloggskribent. 232 (med det här inlägget) inlägg i år jämfört med 181 förra året.
Jag lärde mig att göra upprepade mönster och rundade hörn i Photoshop.

Genom att delta i en olika utmaningar har jag blivit så mycket bättre på att plocka fram pennorna och teckna istället för att bara gå på duken med färgerna direkt.

2011 har varit ett av mina pyssligaste år (om jag inte räknar när jag var liten) men det finns ändå ingen möjlighet att komma upp i samma nivå som mina döttrar. De är mästare på att pyssla.

Nästa gång jag skriver är det ett nytt år och det är dags för nya mål och utmaningar.

Gott nytt år!!!

9 kommentarer:

HELENA TROVAJ (fd Öhman) sa...

Vilken fin krönika, roligt att se:) gott slut och gott nytt!!

Elin sa...

Detsamma Helena!

Maria sa...

Kul att se och det verkar ha varit ett fint konstår! Gott nytt år! (eller det kanske jag skrev i går också, men ändå)

Elin sa...

Det är det som är så bra med att bara välja ut det som varit positivt... från början kändes det som om 2010 inte alls varit ett särskilt bra konstår, men nu känns det helt plötsligt mycket bättre!

Nordljus sa...

It certainly sounds, and looks, like you had a very prolific year filled with art, even if it didn't turn out quite as you wanted. All the best for a new year filled with art and creativity! Gott nytt år!

Rita sa...

What a wonderful year!
May the coming year be ever better! :)

Linda sa...

Bilden på vykorten i översta fotot är ju heeelt fantastisk! Är alla slut sa du? Och fåret-fåret-fåret som syns lite i ett foto - om du trycker upp fler vykort vill jag köpa ett med får på!

Elin sa...

Linda: Jag tror att jag har kvar några vykort av kvinnan i gul klänning och eventuellt också ett med fåren på. Jag ska kolla i mina gömmor...

Linda sa...

Men ja! Håller tummarna...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...