15 december 2011

Inget kaos - ingen kreativitet?Citatet här ovanför kanske man kan söka tröst i när livet känns alltför kaotiskt som det ofta gör så här veckorna före jul. Själv tycker jag egentligen att livet är ganska lugnt just nu. Jag har bara tre dagar kvar i skolan innan jag har en hel termins tjänstledighet framför mig, betygen är satta och jag har åtminstone en aning om vad jag ska köpa i julklapp till alla släktingar, men ändå visar jag tecken på en viss förvirring som tyder på att jag är ganska stressad ändå...

De senaste dagarna har jag snurrat till det mer än en gång genom att säga fel ord, glömma bort saker eller bara tänka helt galet, men gårdagskvällen tog ändå priset. Vi satt i tevesoffan med Mira och tittade på bröllopet i Bonde söker fru. Mira frågade Peter och mig om vårt bröllop och om hur vi skulle ha gjort om vi gifte oss idag. (Hon är lite sur över att vi gifte oss innan hon var född). När vi sedan skulle gå och lägga oss, tittade jag på kalendern och insåg att det var den fjortonde december. Det är vår bröllopsdag! Igår hade vi varit gifta i femton år! Och ingen av oss kom ihåg det. Skandal. Eller stress...

Idag har jag tusen saker på agendan. Jag ska:

 • hämta ett paket från Artistica med lite nytt konstnärsmaterial som jag verkligen behöver
 • inhandla mer konstnärsmaterial som jag glömde beställa
 • göra en del pappersarbete inför utställningarna nästa år
 • måla färdig min senaste tavla - jag har en idé om vad som behövs...
 • fundera över titlar till de tavlor som är färdiga
 • försöka gottgöra en bortglömd bröllopsdag genom att förbereda en fantastisk födelsedagsmiddag för Peter i morgon
 • köpa ett ton julklappar
 • förbereda styrelsemöte i kväll
 • fika hos en god vän
 • stämma träff med svärmor
 • dricka saftglögg och lyssna på julmusik
Dags att sätta igång alltså!
Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...