28 december 2011

Gästrik Konst 2012

Mira lämnade sin reflex i mitt målarrum så jag hängde den på väggen... de orden kan behövas ibland
Gästrik Konsts hemsida kan man nu läsa vilka konstnärer som ska delta i 2012 års konstrunda och var de ska visa sina verk. Det är en lista som gör mig lite förvånad, och nyfiken. Många nya namn finns med, och många gamla namn finns inte med. Jag undrar varför.

Jag skrev tidigare att jag var lite bekymrad över min placering på Strandbaden i Årsunda, men efter att ha läst listan känns det mycket bättre. Göransson Arena där jag ställt ut de senaste två åren är inte längre med som utställningslokal och överlag verkar det vara mer utspritt i år. Fler utställare på mindre ställen, förutom Länsmuseet i Gävle då som är en nyhet i år. Lite förvånande kanske eftersom Gävle inte varit ett alternativ tidigare. Det kan säkert irritera någon.

På dagens agenda:

  • måla, måla, måla...
  • ringa och boka tid för fotografering till Gästrik Konst-katalogen (borde jag ha gjort för länge sen...)
  • dricka kaffe
  • ta en joggingtur
Det borde jag klara!


Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...