16 december 2011

En bok för nya idéer


Några saker han jag bocka av på gårdagens lista, men inte allt. Dessutom hittade jag på lite nya saker som jag måste göra, vilket innebär nya punkter på listan. Det brukar vara så.

Istället för att grubbla för mycket på ogjorda saker, försöker jag fokusera framåt. Jag har tre (3!) arbetsdagar kvar, sedan är jag fri att göra vad jag vill i åtta månader. Jag får ofta frågan vad jag ska göra under de månaderna, och jag svävar oftast lite på svaret och säger att jag ska måla. Det är ju helt sant, men jag har massor av andra idéer som jag också vill genomföra.

Än så länge är idéerna mest lösa tankar och inte färdiga projekt. För att få lite mer ordning på mina planer för nästa år, köpte jag idag den här boken där jag kan samla alla idéer på ett ställe. Det är så typiskt mig. Jag skulle kunna ha en vacker planeringsbok för varje tillfälle. Nu vill jag bara sätta mig och skriva på en gång.

6 kommentarer:

Trixie sa...

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKKK OWWWWWWWWWWWLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLSSSSSSSSSSSSSSSSSSss


You MUST MUST MUST tel me where you found that?!?!??! I have to have it!!!! I love owllllllllllssssssssssssssssssssssssssssss

Elin sa...

I bought it at a bookstore in Sweden, but it´s made by ecojot and they have a website:
www.ecojot.com

Linda sa...

Det låter så spännande med dina åtta månader! Wow, det skulle jag också vilja ha... Fast läskigt också.

Jag är likadan med anteckningsböcker... Och så börjar jag på en ny innan den första är klar. Och så börjar jag på en ny igen. Så nu har jag massor av påbörjade anteckningsböcker. Och massor utav nya, som jag inte kan med att börja i förrän de andra är fulla. Men egentligen vet jag att jag aldrig kommer fortsätta med dom... Hm!

Trixie sa...

Thank you
http://art-a-day-keeps-the-crazies-away.blogspot.com/2011/12/owl-heaven.html

You're the bestest!

Elin sa...

Linda: Jag tycker också att det är lite läskigt... vad har jag gett mig in på... men samtidigt så är jag bara tjänstledig. Jag har ett jobb som väntar om det inte går så bra.

Anteckningsböcker är underbart tycker jag. Det är nästan tur att de oftast är så dyra, annars skulle jag ha huset fullt. Jag har i alla fall blivit bättre på att använda dem jag har. Tidigare var jag så rädd för att påbörja en, det skulle alltid bli så rätt. Nu kör jag på och det blir sällan så fel att jag ångrar mig.

färg o form sa...

Meeen vad spännande! Du kommer nog att fylla dina dagar och gör du inte det en dag nämen vila och inspirera dig den dagen då. JÄTTE FIN bok skulle ju passa mig som är Ugglemor. Kram och lycka till!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...