21 december 2011

Drömmer om nya utmaningar


Det är första dagen på jullovet och jag sitter fortfarande i morgonrock och funderar över nya projekt för det kommande året. Min utmaning i november gav mersmak och jag skulle vilja hitta på något lika roligt projekt att ta itu med under 2012.

I min jakt på inspiration hittade jag ett långt inlägg om just utmaningar hos Cathy Cullis. Det gav en del tips och idéer, men jag har inte riktigt bestämt mig än. Det enda jag vet är att jag inte kommer att ge mig in på ett årslångt projekt. En månad i taget passar perfekt för mig, då hinner jag inte tröttna och kan byta inriktning när jag kommer på en ny idé. Jag kommer därför inte heller att redan från början planera in hela året, med nya projekt varje månad, utan siktar in mig på att hitta något för januari. De resterande elva månaderna tar jag när de kommer.

Men först januari. Kanske ska jag...
... göra ett porträtt varje dag (morgonmänniskorna igen kanske?)
... utforska en ny teknik varje dag
... följa någon utmaning på nätet som t ex den här 
... göra ett nytt mönster varje dag
... teckna en fantasifigur varje dag
... göra en miniakvarell varje dag

Möjligheterna är oändliga. Är det någon som har andra kreativa förslag?

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...