19 december 2011

Det är andra som är kreativa nu

A sugar coated glass jar made by my youngest daughter
Var och varannan dag kommer barnen hem med diverse julpyssel, men här hemma är det ganska stilla på den fronten. I alla fall för mig. Fokus har legat på förberedelser inför julafton, vilket har lett till att mitt målarrum har blivit en förvaringsplats för allehanda julinköp. 

Jag ska dock snart återta det utrymmet. I morgon gör jag min sista (!!!) dag på jobbet på länge. Efter i morgon tar jag bara ett kliv in i målarrummet när jag ska till jobbet, så då måste det vara undanröjt där, annars blir det inte mycket jobb gjort.

Jag längtar verkligen efter att kunna släppa tankarna på skolan helt, och bara fokusera på måleriet. Men allra först familjen förstås, och julen!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...